Skip to content

Wat als de schande de roem heeft ingehaalt?

oktober 28, 2012

De kick van beroemd zijn

Bovenstaande een hoogtepunt uit het leven van een VVD wethouder in Roermond.

Van Rey wordt vereeuwigd met handafdrukken Anno 2011; zie de details hierover via de volgende link: http://www.hayhutjens.nl/?p=872

Deze wethouder staat nu echter in de schijnwerpers van de media vanwege de corruptie binnen het bestuur van Roermond en van Rey speelt daarin een hoofdrol. Zijn telefoon is afgetapt door de politie en de keiharde bewijzen zijn inmiddels doorgegeven aan sommige raadsleden van Roermond. Dezen hebben bij monde van de Groenlinkse fractieleidster echter nóg meer schokkende feiten opgelevert waar de haren je te berge kunnen van rijzen. Maar ze mag van de gouverneur daar niet over spreken. Vreemd vind u niet? Strafbare feiten zijn er gepleegd en er moet worden gezwegen; als ware het het beroepsgeheim van een priester die een pedofiel te biecht heeft gehad die hem verteld waar hij de overige tien kinderlijkjes heeft verstopt. Tijdens de verkiezingen was de VVD heel flink bezig met de leuzen op hun posters om juist dit soort zaken flink aan te laten pakken. Wat een afgang.

Maar de VVD; daar kan Lance Armstrong nog heel wat van leren; van Rutte en zeer zeker van deze Jos van Rey. De zonnekoning die vereeuwigd is in de Roermondse “Walk of Fame” met zijn handen in een tegel. Samen met andere VVD corrupten zoals de Noordhollandse gedeputeerde Hooijmakers nu prominent in het nieuws. Maar de buit is binnen en breedlachend staan ze met de eveneens breedlachende PvdA’ers straks op het bordes samen met Bea van Oranje.

Ik hoop dat men in Roermond wakker is geworden en de waanzin ook gaat inzien met hun zogenaamde Walk of Fame. Ik zou politici; meestal zijn het professionele leugenaars, daarvan willen weren. Ik zou direct een motie willen indienen om die gore herinnering aan een politieke crimineel te laten verwijderen.

In Hoogezand was mijn betoog tegen dit soort waanzin tegen dovemansoren. Ook in Hoogezand had onze Burgemeester een leuk ideetje voor een aftredende wethouder van Groenlinks; de heer Cor Drost bedacht naar Roermonds voorbeeld. Verschil is dat deze zonnekoning van Hoogezand vooralsnog onaantastbaar is. Maar ik heb mijn bedenkingen tegen een wethouder van een pro-milieu partij die met groot plezier de ene na de andere heipaal in de grond stampte ten koste van de mooiste natuurgebieden; ten bate van de bouwondernemers; de projectontwikkelaars en de rijke huizenbezitters. Ik zal dat nooit kunnen rijmen. Hieronder de impressie die veel gelijkenis vertoont met de Roermondse dwaling. link: http://www.hoogezand-sappemeer.nl/index.php?simaction=content&mediumid=1&pagid=8&stukid=14565&fontgroot=true

De vraag is wanneer met deze idiotie gestopt wordt. En ik zal met veel belangstelling alle verwikkelingen volgen waarvoor dergelijke wethouders verantwoordelijk zijn. Voor hen geldt: “Wie hoog klimt zal diep vallen”.

 

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: