Skip to content

In rep en roer om een PVV meldpunt

februari 18, 2012

Er is veel deining rondom een PVV meldpunt http://www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/ waar iedereen zich kan beklagen over de overlast en werkverdringing van de hier toestromende oost- en midden europeanen. De zogenaamde “moelanders”. Ik verbaas mij over de mate waarmee premier Rutte het vuur aan de schenen wordt gelegd; vanuit een onbeduidend MacDonalds dagkrantje tot zelfs binnen de hoge muren in het ontransparante Brussel. Een goed voorbeeld van hysterie is deze collumn http://www.metronieuws.nl/columns/laffe-nederlanders/SrZlbq!yc7MWsmsmQo/ van Ebru Umar; die graag ons het schrikbeeld nog even voorhoudt van de jodengenocide. Kreeg net een doorgestuurde email van de griffie van een andere gemeente onder de vlag van burgermeester Nijpels; waarin die gemeente stelling neemt tegen de website van de PVV. De hele correcte kliek hijst de oude anti-discriminatievlag en schreeuwt om een reactie van Rutte tegen het PVV initiatief. Maar Rutte houdt het hoofd koel en daar valt wat voor te zeggen. Terwijl ik PvdA kamerleden al heb horen zeggen; dat ze zelfs weer heimwee kregen naar Balkenende. Dan ben je flink ziek in je hoofd, dan weet je ook dat de vergelijking met de S.P nog steeds volledig mank gaat.

 

Lieve mensen er wordt de laatste tijd veel angst gezaait; niet in eerste plaats door de PVV; maar ook door de lui die zich richten tegen de PVV. Het is de kliek in Brussel die daar voeding aan geeft. Denk eens aan hetgene waarmee Donner zat te dreigen als het referendum zich tegen de Eu-grondwet zou uitwijzen. Weten we het nog? Ik vind wel; dat de PVV zich niet had moeten richten op overlast van bepaalde nationaliteiten. Maar als het gaat om de verdringing op de arbeidsmarkt terwijl er hier werklozen zat zijn, daar hebben ze een heel goed punt. Als ze in kaart willen brengen; de misstanden in de tuinbouw; de kassen; de metaal; de bouw en bij de aspergekwekers; dan verdienen ze alle credits. En dan heb ik het dus over dit soort zaken: http://www.ed.nl/regio/deurne-asten-someren/6611855/Weer-illegalen-op-bedrijf-Janssen.ece De slavernij is al lang weer terug maar nu in een modern jasje, mede mogelijk gemaakt door de EU en de EU richtlijnen over het vrije verkeer van werknemers en diensten. Werkgevers ontduiken echter massaal de regels of ze nemen polen als ZZP-er aan zodat ze onder het minimumloon betaald kunnen worden. Dan neem je natuurlijk geen nederlander aan via het UWV. We zijn al zó europees bezig; dat minister Kamp van sociale zaken al blij is; als de werkloosheid onder de polen hier is gedaalt. Minister Kamp denkt al als een echte europeaanse bestuurder. Mischien kan ie ook een paar wagons grieken hierheen halen om hier de laatste lage inkomensgroepen die bijvoorbeeld in de schoonmaakbranche nog een armoebaantje hebben te laten verdringen. Dat is werk wat je nu eenmaal niet kan laten wegsijpelen naar Tsjechie of China. En dan krijgen vervolgens dezelfde weggetrapte werkloze schoonmakers te horen dat die importwerknemers nu eenmaal hard nodig zijn omdat nederlanders dat werk niet willen doen. Zoiets achterlijks en beledigends heb ik ook uit de mond van wethouder Frans Luiykxx van Hoogezand kunnen ontlokken. Die praat ook graag de slavendrijvers na.

 

Ik ben van inzicht; dat achter dit hele gebeuren een verborgen agenda zit. Ik heb me de laatste tijd in complot theorieen verdiept waarin ik heel veel kan herkennen. De EU; opgericht als een clubje om beter handel te kunnen drijven tussen landen, daar hebben de multinationals het achter de schermen het voor het zeggen. Bedrijven houden niet van grenzen en verschillende munteenheden; die houden niet van verschillende regeltjes etc. Die willen vrije handel. De manier om dat te bereiken was om in het geniep naar 1 superstaat toe te werken. 1 munt, 1 leger (NAVO) 1 vlag met sterren; 1 volkslied (wat inmiddels was getorpedeert); 1 taal (esperanto, maar dat is mislukt) 1 grondwet (heet nu verdrag), waar zij het voor het zeggen hebben. http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/329520/Europarlement-wil-EUvlag-hijsen-bij-sportevenement.htm Superstaat Europa is al een feit. We worden inmiddels op de vingers getikt door EU-bonzen uit Finland en Letland; dat we meer moeten bezuinigen. Ministers hier moeten bedelen in Brussel om bepaalde wetten voor elkaar te krijgen. Waar zijn we mee bezig? Heeft het nog zin om naar de stembus te gaan? 80% van het beleid wordt door de ondemocratische EU kliek gedicteert. En deze mensen zijn door zeer grote bedrijven met miljardenomzetten daar in het zadel gehesen. Bedrijven met een heel leger lobbyisten die europeanen zien als consumenten en proefkonijnen voor hun produkt in plaats van mensen.

 

Het gehele proces waarmee we in Europa mee te maken hebben is een onderdeel van denationalisatie. Nationalisme is precies hetgene; waaraan de EU bestuurders een hekel hebben. Vanaf nu worden de mensen europees opgevoed; mensen moeten het gevoel krijgen dat we 1 land zijn. Een manier om dat te forceren; is het stimuleren van arbeidsmigraties binnen Europa. Weet u nog het moment; dat u ineens verplicht werd om uw oude kentekenplaten in te wisselen om dat er een euro-vlag op moest? Het is net zo verplicht als het dragen van uw gordel, maar denk eens na over het nut. Op deze manier gaat de hele nationale identiteit van een land er langzaam aan. Net als de gastarbeiders van vroeger; blijven de “moelanders” hier gewoon wonen; hebben volgens europese regels recht op de sociale voorzieningen hier; zoals WW en zelfs bijstand en AOW. Als ze hier nog maar amper een jaar hebben gewerkt. Het is echt funest.

Als je jarenlang alles doorelkaar heen vrij laat migreren; dan zullen landen hun identiteit gaan verliezen; het besef of de trots nederlander of spanjaard te zijn verdwijnt steeds meer. We zijn europeanen en dat is wat de mensen achter de euro-fascistische kliek in Brussel willen.

De Mona Lisa van Brussel

De russen hebben het in de koude oorlog ook gedaan met de Baltische staten. Er werden veel russen daarnaartoe verhuist om zodoende het nationalisme daar de kop in te drukken. Het staat gewoon in de geschiedenisboekjes van de middelbare school. Het heette “russificeren”. We kunnen het binnen Europa “eurificeren” noemen. En daarom is er in Brussel alles aan gelegen om tegengeluiden zoals vanuit de PVV de kop in te laten drukken. Indien de superstaat Europa een feit is en de nationale parlementen niet meer zijn dan een symbolisch vrijblijvend praatclubje (of ze zijn zelfs opgeheven), dan zijn we er nog niet. De volgende stap zal dan zijn een wereldstaat met aan de top van de macht dezelfde bedrijven die ook achter de éénwording van Europa zitten. Het zijn de banken; de oliemaatschappijen; bedrijven als Microsoft en Johnson & Johnson. Naar de stembus gaan heeft totaal geen zin meer. Net als in de VS kan men tegen die tijd denk ik stemmen op 2 kandidaten; allebei met een rijk arbeidsverleden bij genoemde multinationals. Nederland mag 1 vertegenwoordiger sturen naar het “wereldparlement”…als die er al zou zijn. Het is een goede zaak om met kracht deze beweging tegen te gaan; want hier komt weinig goeds van.

 

 

 

 

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: